Luft / Vand

Luft til vand varmepumper leverer og servicerer vi

Mangler du hjælp til montering af varmepumpe? Så kan du trygt kontakte Jysk Smede & Klimateknik ApS. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring på området, hvorfor vi kan tilbyde hjælp til levering og montering af blandt andet luft til vand varmepumper. Vi servicerer primært kunder fra Nørager, Hobro og Hadsund.

Hos Jysk Smede og Klimateknik ApS leverer og servicerer vi alle former for luft til vand varmepumper samt luft til luft varmepumper fra 3-16 kW hos private kunder og industrikunder. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp.

Luft til vand varmepumper kan opvarme boligen indendørs samt brugsvandet. Dette sker ved at udvinde varmen i den udendørs luft, som efterfølgende kommer ud i boligen og vandet gennem radiatorer eller varmerør.

Høj kvalitet på alle vores luft til vand varmepumper

Hos Jysk Smede og Klimateknik ApS går vi meget op i at levere et kvalitetsprodukt samt god kundeservice til fordel for kunden. Vi søger gerne energitilskud for kunden gennem vores samarbejdspartnere, og vi garanterer desuden, at alle vores priser altid er konkurrencedygtige.

Husk at få lavet det årlige eftersyn af din varmepumpe, som vi gerne kommer og gør for dig. Der kan være mange penge at spare ved at få lavet dette årlige eftersyn, så du får en optimal drift af varmepumpen.

Kontakt os for at høre nærmere

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til luft til vand varmepumper. Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave på området.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 62 96 10 eller på mail info@jskt.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer til dig.

Skriv til os